Microvibes microdosing webshop

Waardering 4,1 van 5
In de webshop vind je Microdosing Kits met 1P-LSD, een legale variant van LSD. 1P-LSD is LSD met een kleine toevoeging. Het is net zo krachtig en werkt verder precies zoals het origineel.
Microvibes microdoseren 1P-LSD (back)
Microdoseren met onze Microdosing Kits is heel gemakkelijk. Je krijgt de 1P-LSD geleverd in een handig sprayflesje waarmee je hygienisch en zeer nauwkeurig kunt doseren. Een flesje bevat precies 200 sprays met 1 microgram 1P-LSD (normaal), of 2 microgram (extra sterk). Dit is voldoende om 2 tot 3 maanden mee te microdoseren. Inclusief handleiding voor starters.

Verzending binnen Nederland €3,50

Gratis verzending vanaf €60,-

Haal meer uit jezelf met Microdosing!

Microdoseren met 1P-LSD is voor veel mensen de sleutel tot een positievere mindset en groeiend welzijn. Mensen die microdoseren met 1P-LSD ervaren meer energie, meer focus, meer creativiteit, een positieve invloed op hun humeur (vrolijker zijn), meer mentale weerbaarheid, beter emotioneel welzijn, minder angst- en depressieve gevoelens, beter slapen en meer verbondenheid met anderen.

Microdosing is een subtiele en tegelijk krachtige manier om je leven nieuwe perspectieven te geven.
Zie ook: wat zijn de voordelen van microdosing.

Microdoseren met 1P LSD spray

1P-LSD is de ‘nummer 1 keuze’ van veel microdosers en wordt als krachtiger, grondiger en dieper ervaren dan paddo’s of truffels. 1P-LSD werkt veel langer (8-12 in plaats van 4-6 uur). Ook is het doseren met LSD veel gemakkelijker. Bij een paddo of truffel weet je eigenlijk nooit hoeveel werkzame stof (psilocybine) erin zit. Bij LSD is de sterkte altijd hetzelfde, waardoor je kunt vertrouwen op de hoeveelheid die je neemt en er nauwkeuriger mee kunt variëren.

Microdoseren met 1P-LSD is een spannende, helende en bovenal zachte reis naar zelfverbetering. Een reis met prachtige inzichten, die je dichter bij jezelf én bij de wereld om je heen brengt. Een reis die je van je hoofd naar je hart brengt.

Is microdosing met 1P-LSD veilig?

Alhoewel er geen onafhankelijk onderzoek is gedaan naar de gezondheidsrisico’s van 1P-LSD, wordt er in het algemeen vanuit gegaan dat de risico’s gelijk zijn aan die van LSD. En hiervan is bekend (en onderzocht) dat er weinig tot geen risico bestaat voor de gezondheid en het verslavingsrisico nihil is. Bij microdosing neem je maar zeer kleine hoeveelheden, waardoor je mag aannemen dat eventuele risico’s nog lager zijn.

Als je gezond/fit bent en geen medicijnen gebruikt, dan kun je met een gerust hart starten met microdoseren. Gebruik je wel medicijnen, raadpleeg dan indien mogelijk een arts om er zeker van te zijn dat de medicijnen die je gebruikt geen wisselwerking hebben met het middel waarmee je wilt gaan microdoseren (er is online veel informatie te vinden over dit onderwerp).

Wanneer je psychische klachten hebt, wanneer je last hebt van psychoses of een psychische stoornis, wanneer je epilepsie hebt of wanneer je onder behandeling bent, wees dan extra voorzichtig met het microdoseren van psychedelica. Raadpleeg altijd een arts, therapeut of andere professional voordat je (eventueel) start met microdoseren.

Online is veel informatie en anekdotisch bewijs (“verhalen van anderen”) te vinden over de veiligheid, risico’s en tips over het gebruik van Nieuwe Psychoactieve Stoffen zoals 1P-LSD.

Zie ook: mogelijke bijwerkingen, wisselwerking met andere middelen

Ervaringen van anderen

De ervaringsverhalen hieronder hebben betrekking op microdoseren met zowel paddo’s, truffels en LSD. De werking van deze psychedelica zijn in grote lijnen vergelijkbaar (alhoewel LSD krachtiger is dan paddo’s of truffels, meer energie/focus geeft en een langere werkingsduur heeft).

“Ik probeerde microdoses psychedelica voor meer focus en dit gebeurde er”

Als ik tegen een vriendin begin over het microdosis experiment dat ik ben begonnen, geeft ze aan dat ze er vaker van heeft gehoord. En ze is niet de enige. Waar je waarschijnlijk een aantal jaar terug werd met rare ogen werd aangekeken, zijn er steeds meer mensen die het op een microdoseren zetten. Waar dat toch vandaan komt?

Womens Health Magazine
Lees verder… 

“Microdoseren om van je PMS-klachten af te komen: “Ik wilde van die psychische strijd af”

“Ik had van alles geprobeerd om de klachten van PMS te verminderen, maar niets hielp. Toen vertelde een goede vriend van mij over microdoseren. Ik kampte ondertussen al zeven jaar met PMS en wilde van die psychische strijd af. Na het zien van een documentaire over schimmels dacht ik: ‘Wow, dit groeit gewoon in de natuur’. Ik ben er verder ingedoken door podcasts te luisteren en artikelen te lezen. Uiteindelijk heb ik magic truffels besteld en ben ik begonnen.

NPO3 Spuiten en slikken
Lees verder…

“Dankzij microdoseren kon ik mezelf herprogrammeren”

Steeds meer mensen nemen piepkleine hoeveelheden psychedelica in de hoop hun mentale problemen op te lossen – al is het soms ook puur uit nieuwsgierigheid. “Ik had het gevoel dat ik als baas empathischer werd.”
“Ik ben een believer in psychedelica en geloof dat ze de wereld kunnen veranderen”, vertelt Eva (42). Ze staat aan het hoofd van een grote organisatie en het was een combinatie van nieuwsgierigheid en werkdruk die haar ertoe bracht enkele maanden lsd te microdoseren, wat betekent dat je ongeveer een tiende van een recreatieve dosis gebruikt.”

Annmariecordia.com
Lees verder…

“Ik zie vooral voordelen aan microdoseren, het helpt je omgaan met stress en angsten, maar zonder bijwerkingen””

Mensen kunnen microdoses van psychedelica om verschillende redenen nemen. De een doet het om te experimenteren met psychedelica, anderen in de hoop om bepaalde effecten te bereiken, zoals een betere psychische gesteldheid, meer creativiteit of focus. Onderzoek naar microdosering staat nog in de kinderschoenen, de werking ervan is nog niet bewezen.

“Lichte verbetering bemerkt, zeker geen negatieve bijwerking of hallucinaties”, “Ik vond het toch een beetje eng (was bang toch een soort van trip te krijgen) en ben na 1 dosis al gestopt…”, “Niet warrig stoned, wel meer open”.

AVROTROS, Radar
Lees verder…

Video’s

In de media

Disclaimer: Onze producten zijn alleen voor onderzoeksdoeleinden. Niet voor menselijke consumptie. Deze vermelding is wettelijk verplicht. 1P-LSD is niet goedgekeurd voor consumptie. De consument zelf, en niemand anders, is verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderzoek met onze producten. Lees ook de uitgebreide disclaimer. Zie ook: Is microdoseren veilig?

Privacy voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke diensten, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.
× Chat met ons Beschikbaar op SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday